Dėl VRK sprendimo skelbti Respublikos Prezidento rinkimų II turą

mano nuomone del dalyvavimo rinkimu antrame ture, nors nesisteminis kandidatas eliminuotas, suklastojus pirmo turo rinkeju balsus:

cia as sutinku su Vaisvila ir Naku, kad dalyvauti butina, nes jei pradejai, tai reikia ir uzbaigti, tuo labiau, kad vyksta teisinis procesas del neteisetu rinkimu anuliavimo, kurio rezultatas gali paaisketi tik po rinkimu

siaip, jei nebutu sio proceso, sakyciau, kad dalyvavimas nebutinas. dabar reikia boikotuoti ne rinkimus, o sisteminius kandidatus rinkimu biuletenyje, kad sistema butu priversta vel pasirodyti su rinkimu klastojimu, nes nesistemine kontrole, kokia ji bebutu, jau yra ir galima tarti Zody.

kontrole yra valdzios atributas ir galima sakyti kelias y valdzia (Borisovas nutiese Paksui kelia y valdzia). kontroliuoti galima pinigais, sautuvu ir Zodziu. ir kiekvienam kontroles budui reikalingi atitinkami ygudziai. be ju y valdzia nepateksi, o kieno nors pastatytas neissilaikysi, prarades remejus

Kelertui ir Lekstuciui patarciau pamedituot valdzios meterializacija materialiam pasauly:

“is pradziu buvo ZODIS, veliau atsirado zombiadeze ir nauja melagiu pasauline tvarka“

gal ne taip arsiai ridensit backa ant Vaisvilos. idealiu antisisteminiu veikeju nera. silpnas pasauliniu procesu supratimas irgi zmogiska nuodeme.

pasirink nemeluojancius

Įrašas paskelbtas temoje dermokratijos informacinis karas, gal kam pades atsibusti, istorija, ka daryti?, kaip satanistai valdo, karas pries Lietuva (pasauliniu mastu - pries zmonija), LIBIJA _ LIBYA _ ЛИВИЯ_SYRIA_UKRAINE_RUSSIA_WW3, neissiustas laiskas, pabudome ir kelkimes :), zmoniu bendruomenes, zmoniu bendruomenes, ka daryti?. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

1 komentaras

  1. douktris sakė:

    “Если положить в банку 100 чёрных и 100 красных муравьев, ничего не будет происходить. Но если эту банку сильно тряхнуть, муравьи начнут убивать друг друга. Красные будут считать чёрных своими врагами, а чёрные красных – своими.

    Настоящий же враг, тот, кто эту банку трясёт. Также происходит в обществе людей. Так что прежде, чем люди нападут друг на друга, надо подумать о том, кто же потряс банку?!“

    – Отто фон Бисмарк, немецкий государственный и политический деятель, первый канцлер Германской империи.

    taigi, kas krato zmoniu pasauly

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.