Svyturio salis. your way

atkreipiu demesi y uzstrigusy klipo perziuru skaitliuka. nuo to, kai paziurejau klipa, praejo kelios valandos, balsu uz ir pries priaugo keli simtai, o perziuru skaicius – kaip buvo, taip ir liko…  311… nieko neprimena?, sutapimas?

Please share this horrible video and story with ALL news agencies around the world such as the BBC, CNN, etc….The more people who know about the horror this child has suffered and that the legal system has failed this child by giving her mother custody as her mother is the one who sold her into prostitution. WE need to HELP this child.

Nichole44441

stai taip bus atiminejamas nwo fermose nelegalus prieauglis. Svyturio salis jau pradeda gyventi fermos salygomis. Anglijos, Norvegijos, Suomijos fermos jau kury laika kultyvuoja prieauglio atskyrima nuo gyvuliu. jewrogavnojuzas neuzilgo turetu unifikuoti visoms fermoms sias instrukcijas. tsakant, uzdainavo geju teises, – baigs vaiku konfiskacijomis. setonas pusiaukelej nestoja. kazin, kokia gali buti musu zmoniu gyneja bevaike (svelniai tariant) (p)rezidente?.

lietuviai, jokiais budais neatiduokit savo giminiu naslaicius vaiku namams! negi neaisku dar, kas valdo Lietuva?

STABDYKITE TERORA

Gerbiama Prezidente,
tai ką šiandien išvydome Garliavoje ir tai, kaip Lietuvoje pažeidinėjamos žmogaus teisės, kelia ne tik nepasitikėjimą savo valstybe, bet atvirai sako: JEI TU PATS ŽMOGAU NESIGINSI, NIEKAS TAVĘS ČIA NEAPGINS. Jūs privalote pareikalauti iš aukščiausių atsakingų asmenų šiandien per visas informacijos- žiniasklaidos priemones paaiškinti, kodėl Lietuvoje nebeįmanomas teisingumas ir elementarus saugumas. Šis įvykis tai indikatorius, kuris parodo mus valdančių supuvimo laipsnį…( KAS ČIA TOKIO, KAD BIŠKĮ PALAIŽĖ…???!!!) . Žemiau jau nėra kur. Atsakykite, kiek šis košmaras dar tęsis? O gal gerai jus supratome- PILIEČIAI- GINKITĖS PATYS. ŠALIES VALDYMĄ JAU PERĖMĖ JIE. Tai gal ir atskleiskite JUOS. Tai žinosime ką daryti…
Pagarbiai- Dainius Kepenis

———————————————————————————–

Juokingiausia
2012-03-24 – 01:14

šioje istorijoje – Grybauskaitė su savo lemenimu apie prievartos nenaudojimą, kurio niekas neklauso ir net dėmesio nekreipia.
Kai tikrai ponia norėjo – išgrūdo gatvėn FNTT vadus prieš daugumos Seimo, Premjero ir tautos valią, be jokių skrupulų, įžūliai, ryžtingai, griežtai. Ir niekam nekilo noras jos negirdėti, nevykdyti, ignoruoti.
O mergaitės istorijoje kažkodėl niekas į ponios palemenimus dėmesio nekreipia.
Tvirtai susidariau nuomonę, kad Prezidentei šis Garliavos atvejis nusibodo ir ji tyliai pritaria tam, kas daroma ir galiausiai bus padaryta.
O tie palemenimai – tai tik pasiteisinimas prieš žmones ir prieš save pačią, tikro teisingumo noro iš jos čia nemato niekas.
Jei ponia tikrai norėtų – taip tikrai nebūtų.
Ir nėra ko čia stengtis prieš Lietuvą maivytis ir vaidinti gerutę “nieko negalinčią pakeisti” valstybės vadovę.
Tuo niekas nebepatikės.
Nebent Jasiukaitytės lygio graudulingos liaupsintojos…

Įrašas paskelbtas temoje kaip satanistai valdo, karas pries Lietuva (pasauliniu mastu - pries zmonija), Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

2 komentarai

  1. Atgalinis pranešimas: stai taip gyvuliu fermoje (jewrogavnojuze) atskiriamas prieauglis nuo reproduktoriu | Douktris's Blog

  2. Johnsonas sakė:

    Reblogged this on Johnsono ne'Blog'as and commented:
    Žiūrim, skaitom, platinam.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.