kiaule visur purvo atras, o conspyracytheorystas… – teisingai! – NET DANGUJ! CHEMBOMBS, PHOENIX AZ

conspiracyteoristui nieko svento nera – jis ir JK (ne Kenedis, imk auksciau) kisenes iskratys. – (tikejimas – paskutinis zmogaus reikalas, kai nera is kur gaut zinojimo ir nebera kur detis, didziausia zmogaus tragedija, tsakant, kali juga – zmogui meluojama nuo pat gimimo ir jis verciamas tiket melu).

kaip sakoma, neatsizegnok nuo tiurmos ir ubago lazdos, as nuo saves – vikipedininkams priduriu – ir nuo conspyracytheorizmo, kad paskui neuzdavinetumet juokingus klausimus – “uz ka mane?!“, “as to nezinojau!“, “vikipedijoj to nerase, arba rase, kad tai pamiseliu teorijos, o as esu proto sveikuolis!“

taigi, nuo lyrikos – prie fizikos, blyzhe k tielu:

dar karta apie AEROZOLINES BOMBAS,

kurias “atradau“ nesenai. as jas maciau ir anksciau (cia dar gincijomes del pajurio saulelydzio nenaturalumo, cia Palangoje ’11 vasara uzfiksuota aerozoline bomba, kai fotografavau chemtrailus), man tie “debesys“ nuo pat pradziu kele ytarima, bet as negalejau sau paaiskinti ju “atsiradimo“ technologijos, nors ji, tsakant, gulejo po nosim: is lektuvu galima ne tik purksti, bet… ir… teisingai!, – metyti!, ka jau nuo pat pradziu ir dare zmogus, isrades lektuva!. taigi, nezinia kiek dar buciau klaidziojes chemtrailineje migloje, jei ne viena diena, naglai nenaturalus debesis, nebutu bumptelejes per galva – eureka! – BOMBA!:

stveriau ta eureka uz pa… sorry, – pazastu, ir – pas google (si kekse viska zino, tik reik zinot ko klaust), > chemtrails, chembombs,

ir vualia 😉

o per trumpa laika nuo eurekos, jau ir aerozoliniu bombu kolekcija pas mane susikaupe, kuria ir noriu pasidziaugt su bendrapilieciais 🙂

pastoviai cia papildysiu savo “meninem“ bombu nuotraukom, nes satanistai darbuojasi negailedami  nei musu pinigu, nei musu sveikatos. (kantrybes!):

chembombs. PHOENIX AZ

taigi, pradesiu nuo sio rytmecio. sy ryta zvilgtelejes y dangu ir pamates “dypbliuskai“ is kart supratau – siandien “hevydampig“ diena (ir neapsrikau, – jau diena ypusejo, o geoinzinieriai duodasi po dangu, net chemtrailai ruksta 🙂 )

cia naktine aerozoline bombele:

cia pakartoju yspudingesnius bombu vaizdelius is ankstesniu postu:

– cia viena bombele (keturiose nuotraukose)

– cia – kita:

-“dupletas“:

toliau, naujos. yjungiau muilinej data ir laika. lengviau bus orientuotis.

satanistu geoinzinieriu mokslo ir meno sedevras by douktris 🙂 (tas pats per 4 nuotraukas, tik skirtingos vietos ir laikas):

taigi, jei ne satanistai – geoinzinieriai, turetume ziuret y nyku, zydra saulelydzio dangu. o cia – ohoho!

o nakty, kas detusi? – milijardai zvaigzdziu mirgetu akyse

– siaubas!

cia dar vienas satanistu rankdarbelis is skirtingu vietu, vienos valandos begyje:

cia – ta pacia diena, tuo paciu laiku, salia – kita bombike:

cia irgi yspudingas rankdarbelis:

palyginus su vakaryksciu ryte (lapk. 28, pirmos 3 nuotraukos virsuje) nedideliu  chem. debesuotumu, siandien, ryte, visai apsiniauke nuo naktiniu chembombu:

– cia 4 nuotraukos nuo horizonto iki horizonto (y viena nejo patalpinti)

– cia “tarpelis“ tarp dvieju chembombu, per kury praskrido geoinzinierius. atkreipkit demesy, – skrisdamas per tarpa satanistu klapciukas nueme “gaza“ – sy “reiskiny“ daznai tenka pastebet:

– cia kita dangaus dalis, su kita bomba (o gal ta pati. jos prasideda kazkur viena salia kitos vienoj horizonto puseje. horizonto negaliu matyti. visko gali buti – tai tos pacios “megatonines“ chembombos “atshaka“:

taigi, stai toks zydras Arizonos dangus!, nei vieno naturalaus debeselio!, tik chemtrails ir chembombs!

Įrašas paskelbtas temoje aliumininiai debesys CHEMTRAILS, gal kam pades atsibusti. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.