lietuviai bukit budrus: jewrosojuzas nesnaudzia!!!

Йохан Бекман: «В Финляндии создана диктатура извращенцев»

В одном случае ребенка забрали в детский дом только по подозрению, что русская мама уезжает с ним в Россию – «империю зла». Таких историй сотни. По официальной статистике, в Финляндии около 16 тыс. детей изъяты из семей и находятся в различных учреждениях против воли родителей и их самих. Более того, большинство детских домов являются частными фирмами, своеобразными АО «Детский дом». Это очень прибыльный бизнес. Не случайно, есть немало примеров, когда соцработники уходят с государственной службы и создают собственные детские дома, получая за каждого изъятого ребенка приличные субсидии. Это очень выгодно.

Если ребенка поместили в эту коммерческую фирму под названием детдом, то каждую неделю там составляют отчеты о том, как ребенок проживает и можно ли его вернуть в семью. Разумеется, ответ всегда отрицательный, потому что детдому выгодно содержание ребенка. Так детские дома в Финляндии превратились в бизнес-игроков, участвуя в схеме, которую можно назвать торговлей детьми. Это произвол. Дискуссия в стране по поводу происходящего продолжается уже около 20 лет, но ситуация не меняется – соцработники по-прежнему обладают фактически неограниченной властью и возможностью вторгаться в финские семьи. Они изымают детей на тридцать суток, затем еще на тридцать суток, а потом дело передается в административный суд. И суды, также зависимые от властей и проводимой политики в отношении семьи, принимают решения не в пользу семей. Известно нашумевшее дело россиянки Анастасии Пююконен из города Куопио, у которой полиция отобрала 8-месячную дочь в детский дом, потому что она – русская и, якобы, собиралась в Россию. Соцработник посчитал, что это представляет собой угрозу. Анастасии дочь так и не вернули – из детского дома малышку передали отцу-финну.

В финских семьях царит страх перед соцработниками, которые могут принять меры и разлучить детей и родителей. Это атмосфера прессинга. В городе Турку проживала русская семья, в которой муж жена и дети имели российское гражданство. Муж уехал в командировку в Москву на две недели. Жена с ребенком осталась в Финляндии. Финские соседи вызвали полицию, когда увидели, что русская девочка одна играет во дворе. Полицейские с дочкой пришли домой, и почувствовали у мамы запах алкоголя. По этой причине дочку забрали в детский дом, определив в этом «опасность для ребенка». Поразительно, но даже отцу, вернувшемуся из командировки, ребенка из детдома не отдали! Это настоящее издевательство над людьми, на которое накладываются русофобские стереотипы, что русские поголовно пьют, бьют детей и т.д. К сожалению, такие истории произвола властей не выдуманы…

Известность получила и история Валентины Путконен, у которой отобрали троих детей – двух сыновей и дочку. Ее обвинили в избиении детей, хотя в реальности все высосано из пальца. Система граничит с садизмом. Тем более что у соцработников пробелы с образованием. Это практически люди с улицы, которые имеют неограниченную власть над семьей.

daugiau cia: http://www.segodnia.ru/index.php?pgid=2&partid=1&newsid=12846

Įrašas paskelbtas temoje dermokratijos informacinis karas, Drasius Kedys, gal kam pades atsibusti, JUVENALINE JUSTICIJA, ka daryti?, kaip satanistai valdo, karas pries Lietuva (pasauliniu mastu - pries zmonija), neissiustas laiskas, pabudome ir kelkimes :). Išsisaugokite pastovią nuorodą.

10 komentarų

  1. Atgalinis pranešimas: as jus buvau perspejes – velniai atejo jusu vaiku | Douktris's Blog

  2. cekliokursiai sakė:

    kiek pamenu, labai nusipelnes LT jautesi brazauskas. atrodo, kad tu daugiau nieko neveiki, tik tuos sovinistinius rusu niekalus skaitai. subresk.

    • douktris sakė:

      “….labai nusipelnes LT jautesi brazauskas….“

      luzerio nuomone niekam neydomi.

      is naujausios Svyturio salies isTorijos (pirmos rusies klases runkelinuko, megztos baretes anuko, uzdavinukas):

      zemiau, vietoj daugtaskiu, yrasykit siu kosheriniu veikeju pavardes:
      1. lanzberg
      2. amb

      Svyturio salies muzikantas Nr1 l……g
      Svyturio salies rezistentas Nr1 l……g
      Svyturio salies savanoris Nr1 l……g
      Svyturio salies tremtinys Nr1 l……g

      Svyturio salies retrogradas Nr1 a.b
      Svyturio salies liuzeris Nr1 a.b

      del sovinistiniu niekalu:
      kad lietuviskus sovinistinius niekalus jau perskaites (be to ju nedaug ir tera), negi skaityt man ta paty per ta paty.

      del subrendimo:
      pries siulant ka nors kitam, paciam deretu apsigraibyt, nes juokingas gali pasirodyt.

      ne budi vo mne zveria 🙂

  3. cekliokursiai sakė:

    kedziu ne tas atvejis ir ne ta situacija.

    • douktris sakė:

      ar cia ne vaiko pagrobimas is seimos? ar ne socisgamos ji pagrobe pedofilu uzsakymu?:
      is KK:
      “Kodėl atsisakoma tirti akivaizdų nusikaltimą – 2009 metų spalio 5 dieną įvykdytą D.Kedžio dukrelės prievartinį uždarymą į psichiatrijos ligoninę?

      juk straipsnyje kalba eina apie apie iskrypeliu valdzios atiminejima vaiku is seimu, prisidengus specialiai tam sukurtais formaliais ystatymais, skundais ir melagystem.
      galiu dar pridurt, mano giminaite buvo pabendravusi su sia isgamu kontora, norejo gauti pasalpa savo vaikams. tai tie isgamos pasiule atsisakyti vaiku ir perduoti ju kontorai, jei jau negali savo vaiku islaikyti.
      uz tokios socialines sistemos yvedima reikia reikia teisti autorius uz nusikaltimus pries zmogiskuma.
      kas labiausiai giriasi nuopelnais Lietuvai? – zingerlanzberkubiloidai, zydiaros.
      tauta turetu ivertinti ju “nuopelnus“ ir surengti atsidekojimo Niurnbergo procesa

  4. cekliokursiai sakė:

    is doros seimos vaiko neatimsi. nereikia perlenkti lazdos.

    • douktris sakė:

      jo, Kedys ir Venckiene truputy perlenke lazda.

      is KK:
      “Kodėl atsisakoma tirti akivaizdų nusikaltimą – 2009 metų spalio 5 dieną įvykdytą D.Kedžio dukrelės prievartinį uždarymą į psichiatrijos ligoninę?

      Kodėl vyksta grėsmingi procesai – regimos akivaizdžios pastangos kuo greičiau D.Kedžio dukrelę atimti iš jos globojančios tetos Neringos Venckienės, nors mergaitė nori gyventi kartu su globėja?“

      dauguma zmoniu Lietuvoj nelabai supranta, kad cia vyksta precedentas (moralinis sutikimas). jei jis pasitvirtins, valdzia su zmoniu vaikais gales elgtis savo nuoziura, nes siam precedente valdzia negavo per nagus nuo zmoniu.

      zmones turetu suprasti, jei jiems brangus ju vaikai, Venckiene jokiais budais negali pralaimeti.
      visi, kam brangus ju vaikai, turi ginti Venckiene “iki paskutinio sovinio“

      del doros seimos:
      as ta mama ir jos vaikus asmeniskai maciau.
      ji issiskyrusi, negaunanti jokiu pasalpu, be darbo, nepijokaujanti, vaikai nori buti su mama, bet kazkodel (???) valdziai pelningiau atimt vaikus (ir paradavinet vaikus organams i izraely (pasidomekit, kiek Lietuvos vaiku isivaikino izraelio pilieciai. kazin, ar nors kas pasidomejo ju likimu), arba pedofilams), negu ismoketi vaiku pasalpas motinai.

      http://uznaipravdu.org/viewtopic.php?f=28&t=2043

      http://wrmea.org/component/content/article/321-2009-november/6602-israeli-organ-trafficking-and-theft-from-moldova-to-palestine.html

      • douktris sakė:

        Сейчас это уже очевидно, что
        алиенская медицина генерально развивается в тотальную транспланталогию. Алиенская медицина будущего – это трансплантология!

        Её контуры уже видны и позапрошлой весной в марте-апреле 2008 перед еврейской пасхой мы это обсуждали подробно (www.zarubezhom.com) . Скоро гоев будут с младенчества разводить на специальных фермах, специально на трансплантацию органов. То есть будет два типа гоев:
        1). Это обычный “Рабочий гой“ и появится тип второй:
        2) “Донорский гой“ – на трансплантацию.
        Будут существовать, мы тогда приводили линки, и уже в Дании и Голландии дано законодательное добро на создание таких донорских человеческих ферм. Вы что думаете, Уотсон, еврейские младенцы попадут на эти фермы? Всё будет сделано так, что У ГОЕК НЕ БУДЕТ ВЫХОДА КАК РОЖАТЬ ДЛЯ ЭТИХ ФЕРМ, также как и сейчас у них иногда нет выхода, чтобы не сдать кровь за гроши. То есть на этих фермах будет предусмотрено, что в них приходят и рожают гойки, оставляя своего ребёнка, получая гроши, и дальнейшее маму не касается; но она может стать постоянным донором детей на органы и получать за это надбавку.

        Естественно, что эти гойские фермы будут называться как-нибудь очень солидно и гуманитарно, типа как в Москве “Научный Центр Охраны Материнства и Ребёнка“ или “Трансплантология на Благо Человечества“. Это не фантастика – это уже есть; просто пока ещё не в форме легальной системы. Это всё базируется на базе Бирже органов в Израиле.

  5. Johnsonas sakė:

    Nu bet ir šlykščiais metodais veikia, grynai zombiuoti tie soc. darbuotojai – kaip žydiaros, tik toks paveiktas ir valdomas, pinigų troškulio kamuojamas žmogus gali kelti ranką prieš savo mažus tautiečius ar šalies piliečius – juos atiminėti iš šeimos. O šitos mados netruks ateiti į Lietuvą jei tokiai savivalei nebus laiku užkirstas kelias tiek teisinėje bazėje, tiek piliečių savimonėje.

    • douktris sakė:

      as jau girdejau apie tokius ziedelius Lietuvoj (ateme 2 vaikus is melagingai apskustos motinos. si siaip ne taip atmuse juos is “socialiniu“ isgamu), jewrosojuzo uogeles ne uz kalnu.
      istatyme butinai turi buti irasyta, lemiamas argumentas – vaiko valia, o ne socialinio biurokrato. uz sio ystatymo pazeidima – kriminaline byla – sadizmas, pedofilija.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.